Osuudet

Roadtripillä ajetaan siirtymien lisäksi kolmella eri moottoriradalla ja kolmella eri kiihdytysradalla. Rataosuuksien lisäksi autokunnat voivat joutua suorittamaan yllätystehtäviä radoilla ja checkpointeilla. Jokaisesta rataosuudesta jaetaan virhepisteitä aikajärjestyksessä parhaan ajan mukaan ja ryhmän voittajaksi julistetaan vähiten pisteitä kerännyt autokunta. 

Rata- ja kiihdytysosuuksista ajetaan molemmista yksi Motoparkissa, mutta muut radat ja roadtripin reitti pysyvät tarkoin varjeltuina salaisuuksina tapahtuman starttiin asti.

Rata-ajossa autot jaetaan kolmeen eri nopeusluokkaan kilpailuryhmästä riippumatta ja autoja ajatetaan radalla 10min sloteissa 10 autoa kerrallaan. Autokunnalla on näin ollen mahdollisuus muutamaan nopeaan peräkkäiseen kierrokseen per slotti. Tulostaan voi yrittää parantaa jonon kautta niin kauan kun rata-aikaa(3-4h) riittää. 

Kiihdytysajossa ajetaan ⅛-mailin matkaa. Tulostaan voi yrittää parantaa niin kauan kun aikaa riittää. Ekaa kertaa radalle saapuvat pääsee jonon kärkeen.